A Bayer Construct a Jégpályák Éjszakája névadó támogatója

vissza a hírek aloldalra

Már országszerte több mint negyven pálya csatlakozott a január 20-i eseményhez. Ismét tízezrek korcsolyázhatnak estébe, éjszakába nyúlóan, emellett kiegészítő programok és hokis aktivitások várják az érdeklődőket.

Idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a Jégpályák Éjszakáját a Magyar Jégkorong Szövetség. Az eseményhez névadó szponzorként csatlakozott a Bayer Construct Zrt.

„A cégcsoportnak szoros kötődése van a jégkoronghoz, hiszen tulajdonosa az Erste Liga-címvédő Gyergyói Hoki Klubnak és az utánpótlás-nevelésben jeleskedő Kárpáti Farkasoknak. Különösen izgalmasnak ígérkezik az előttünk álló hétvége, hiszen a szombati Jégpályák Éjszakáját megelőzően, délután három órától az Érdi Jégcsarnokban ünnepli ötödik születésnapját hazánk egyik legmodernebb létesítménye, a Kárpáti Farkasok otthona” – fogalmazott Balla Frida, a Bayer Construct cégcsoport marketingigazgatója.

„A közelmúltban elkészült reklámfilmünk koncepciója is a jégkorongozás és az építkezés közötti párhuzamokra épült. Számos közös pont van a két terület között. Ilyen például a csapatszellem vagy az, hogy mindkét területen megvan mindenkinek a feladata, amelyben ő a legjobb, ezáltal válik az eredmény is egyre jobbá. Ezért is éreztük úgy, hogy illik a cégcsoport profiljához a Jégpályák Éjszakája. Emellett fontosnak tartjuk, hogy olyan rendezvények és kezdeményezések mellé álljunk, amelyek a társadalmi felelősségvállalást, a tehetséggondozást és a közösségeket is kiemelten kezelik, a Jégpályák Éjszakája pedig sok embert mozgat meg és ösztönöz sportolásra – tette hozzá Balla Frida.

Az esemény központi helyszíne ismét a Városligeti Műjégpálya lesz, ahol 16 órától 20 óráig, majd 21:30-tól éjjel fél 1-ig lehet korizni. A hangulatról DJ-k gondoskodnak jégdiszkó keretében, emellett pedig a jégkorongozással is meg lehet ismerkedni a különböző aktivitások segítségével, és természetesen a mindenki által kedvelt Csúszka is kilátogat a műjégre.

Az eseményhez már 46 pálya csatlakozott az egész országból, a többi közt Győrben, Miskolcon, Debrecenben, Ajkán, Algyőn, Balatonfüreden, Békéscsabán, Veszprémben, Zalaegerszegen, Budaörsön, Budakalászon várják azokat, akik önfeledten szórakozva szeretnének korcsolyázni. Budapesten is több helyen lehet korizni, így Kőbányán, a II. kerületben, Mátyásföldön, a Budapest Parkban és Soroksáron is. A pályák listája és a részletes programok a Bayer Construct Jégpályák Éjszakája honlapján érhetők el: https://www.jegpalyakejszakaja.hu/

A Jégpályák Éjszakája eseménysorozatot 2016-ban indította el az MJSZ. A 2023-as programot az év szabadidősport-eseményének választották az Év Sportolója Gálán, míg a Sport Forum Hungary rendezvényen tartott Sport Forum Awardson arany minősítéssel díjazták a Mozgás Öröme Díj kategóriában.