Jégpályák Éjszakája: tölts egy felhőtlen estét a Városligeti Műjégpályán!

vissza a hírek aloldalra

A Magyar Jégkorong Szövetség 2022-ben hatodik alkalommal szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját. Az esemény festői központja ezúttal is a Városligeti Műjégpálya lesz, az esemény kiemelt partnere pedig a Rádió 1.

Az MJSZ 6 évvel ezelőtt, 2016-ban döntött úgy, hogy a nagysikerű Múzeumok Éjszakájához és a Strandok Éjszakájához hasonlóan országos rendezvénysorozatot indít, melyen mindenki korcsolyát húzhat. A VI. Jégpályák Éjszakája 2021-ben a koronavírus-járvány miatt elmaradt, ám 2022. január 22-én újra megrendezésre kerül a népszerű programsorozat, Allianz Jégpályák Éjszakája néven. Január utolsó előtti hétvégéjén országszerte több, mint negyven helyszínen, köztük három kiemelt vidéki nagyvárosban – Debrecenben, Győrben és Veszprémben – várják a jeges sportok és programok szerelmeseit.

Az esemény kiemelt fő helyszíne ezúttal is a budapesti Városligeti Műjégpálya lesz, ahol többek közt közönségkorcsolya és meghosszabbított nyitva tartás vár mindenkit. Emellett lesz kapura lövés, szlalompálya, Kahoot! kvízjáték, különböző ügyességi játékok, Xbox, VR-élmény és értékes nyeremények is gazdára találnak. A program részeként kitelepül a Rádió1 is, 17:00 és 20:00 óra között Cooky MIX és a kívánságműsor szól majd a hangszórókból. Az eseményen találkozni lehet Csúszkával, a magyar jégkorongsport népszerű kabalafigurájával is!